0259 413 676 / vanzari@zeitasanatatii.ro
Beres Magneziu + Vitamina B6 50cps
Beres Magneziu + Vitamina B6 50cps
opiniile clientilor
Beres

Producător:

Beres
26,90 Lei

22,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15 lei - Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Produse gratuite


Descriere
Beres Magneziu + Vitamina B6 50cps
 

Indicatii:
Suplimentarea magneziului/ ca tratament adjuvant/ poate fi utila in cazurile de aritmie cardiaca/ hipertensiune arteriala si boala coronariana. Daca produsul este administrat pentru indicatiile mentionate anterior/ este recomandat sa fie consultat medicul sau farmacistul pentru coordonarea diverselor tratamente.
Administrarea produsului este recomandata pentru suplimentarea magneziului si prevenirea deficitului de magneziu in cazul unui necesar crescut (sarcina si lactatie/ sportivi/
etc.)/ aportului scazut (dieta de slabire)/ tulburari de digestie sau absorbtie si pierdere excesiva de magneziu (ex. diaree).
Atentionare!
Acest medicament se elibereaza fara prescriptie medicala. Inainte de folosire se recomanda citirea cu atentie a prospectului. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.
Compozitie:
Per comprimat: Magneziu 250mg (sub forma de magneziu citrat si oxid de magneziu)/ Vit. B6 1/6mg (sub forma de clorura de piridoxina).
Ambalare:

50cp


Opinii despre Beres Magneziu + Vitamina B6 50cps


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.