0259 413 676 / vanzari@zeitasanatatii.ro
Beres Calcivid 30cp
Beres Calcivid 30cp
opiniile clientilor
Beres

Producător:

Beres
19,90 Lei

16,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
15 lei - Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Produse gratuite


Descriere

Beres Calcivid 30 cps

 

 

Indicatii:

CalciviD comprimate filmate face parte din grupa: calciu/ calciu în combinatie cu alte medicamente.
CalciviD este un produs recomandat pentru prevenirea si tratamentul complementar al osteoporozei. Contine calciu/ indispensabil dezvoltarii normale a oaselor si vitamina D3/ care ajuta la absorbtia calciului în organism. Produsul ajuta la dezvoltarea completa a masei osoase si la mentinerea ei.
Este recomandat pentru suplimentarea calciului si vitaminei D/ – indispensabile pentru metabolismul normal al tesutului osos – favorizarea dezvoltarii complete si prevenirea reducerii masei osoaseTprevenirea aparitiei tulburarilor de formare a oaselor (osteoporoza/ osteomalacie) si ca tratament complementar. Existenta unei cantitati corespunzatoare de calciu si vitamina D3 în organism este importanta în mod deosebit în urmatoarele cazuri:
- la vârsta pubertatii si la adultii tineri pentru formarea corespunzatoare a oaselor (în special la fete si femei)/
- în perioada sarcinii si a lactatiei/în timpul si dupa menopauza/pentru vârstnici si la persoanele care nu stau la soare suficient (de ex. bolnavii incapabili sa iasa din locuinte)/
- la cei care sunt sub regim vegetarian/
- la cei care consuma cantitati insuficiente de produse  lactate.

Administrare:
Nu utilizati CalciviD comprimate filmate în urmatoarele cazuri:
Hipersensibilitate cunoscuta la una din componente/ la uleiul de arahide/ insuficienta renala/ hipercalciurie/ litiaza renala/ administrarea de derivati activi de vitamina D/ hiperparatiroidism/ hipervitaminoza D sau hipercalcemie de orice cauza.
Imobilizare prelungita asociata cu hipercalcemie si/sau hipercalciurie.
Tulburari de depozitare a fierului (talasemie/ hemocromatoza/ anemie sideroblastica) (datorita prezentei vitaminei C).
Copii sub 6 ani.
 Aveti grija deosebita când utilizati CalciviD comprimate filmate
în cazul în care cineva sufera de afectiuni renale sau tulburari renale/ premergator administrarii produsului/ se cere sfatul medicului care conduce tratamentul/ pentru ca în aceste cazuri decizia oportunitatii administrarii de calciu si/sau vitamina D3 este luata de medicul specialist!
-în timpul tratamentului pe termen lung cu CalciviD/ trebuie urmarita concentratia plasmatica si urinara de calciu/ iar functia renala trebuie monitorizata prin determinarea nivelului creatininei.
- Monitorizarea este importanta in special la vârstnici si la pacientii care sunt tratati concomitent cu glicoztde tonicardiace/ diuretice tiazidice. în caz de hipercalcemie sau functie renala afectata/ se reduce doza sau se întrerupe tratamentul. Se recomanda reducerea dozei sau întreruperea temporara a tratamentului în cazul în care concentratia calciului urinar depaseste 7/5 mmoli/24 ore (300 mg/24 ore).
-Trebuie luat în considerare continutul de vitamina D (400 U.l.) al unui comprimat CalciviD/ atunci când se prescriu alte medicamente ce contin vitamina D. Administrarea suplimentara de vitamina D si calciu necesita supraveghere medicala. în aceste conditii/ se recomanda monitorizarea saptamânala a calciului seric si urinar.
- Se recomanda administrarea cu precautie a CalciviD în cazul pacientilor cu sarcoidoza/ datorita riscului de crestere a metabolismului vitaminei D în metabolitii activi corespunzatori. Åži în acest caz trebuie monitorizata concentratia plasmatica si urinara a calciului.
- Pacientii cu insuficienta renala prezinta afectarea metabolismului vitaminei D/ iar în cazul în care primesc colecalciferol trebuie monitorizat bilantul fosfocalcic;
Tratamentul combinat cu calciu si vitamina D la pacientii cu imobilizare prelungita nu trebuie utilizat decât în cazul remobilizarii acestora.

Ambalare:

30cp


Opinii despre Beres Calcivid 30cp


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.